Wat mij raakt en boeit . . .

Wat mij raakt en boeit . . .

 

Evelien Hogeweg

Recensie

Opstellingenwerk; eenheidsbewustzijn in de praktijk

Evelien Hogeweg

Voor spirituelen en wereldhervormers

Het boek is een must voor iedereen die iets heeft met spiritualiteit en/of zich maatschappelijk betrokken voelt. Evelien weet helder te verwoorden dat opstellingenwerk zichtbaar, tastbaar en voelbaar kan maken waar eenheidsbewustzijn over gaat. Het geeft ervaring, inzicht en kennis over eenheidsbewustzijn. We kunnen leren ons persoonlijk in het dagelijks leven hierop af te stemmen en het kan een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Daarbij gaat het niet om moraal of politiek, maar om te leven wie je werkelijk bent. Een vreugdevolle boodschap!

 

Een MUST

Het boek is prachtig vormgegeven en is heerlijk om te lezen. Je voelt in op elke pagina liefde, compassie en mildheid. Kortom een MUST!

 

Thema artikelen

 

Boeken

Onvoorwaardelijke acceptatie
Jeff Foster 

Jeff Foster is een jonge Amerikaan, die regelmatig in Nederland lezingen geeft. Hij heeft meerdere boeken gepubliceerd. In dit boek beschrijft hij inspirerend en overtuigend dat acceptatie altijd is. Je hoeft geen JA meer te zeggen tegen zoals het leven zich aan je voordoet, want het is er al. Je hoeft alleen maar te stoppen vechten tegen wat het leven je biedt.

www.lifewithoutacentre.com

 

Hoe heb ik je lief
Piet Weisfelt 

Een prachtig vormgegeven boek over de liefde. Alle aspecten van leven in liefde worden uitvoerig behandeld. Het boek is gelardeerd met prachtige afbeeldingen, mooie gedichten en herkenbare voorbeelden.

www.weisfelt.net

 

Moeiteloos jezelf zijn
Vera Helleman

Vera Helleman is een jonge vrouw, die mensen begeleid op hun weg naar bewustzijn en een leven in vrijheid. Ze geeft regelmatig lezingen door heel het land. Ook kun je deelnemen aan een online cursus ‘Moeiteloos jeZelf zijn’. Wij hebben dat gedaan en vonden haar werkwijze erg inspirerend. De cursus neemt je mee op weg naar moeiteloos jezelf zijn en behandelt veel herkenbare onderwerpen.
Heel recent heeft ze een prachtig vormgegeven boek uitgegeven: ‘Moeiteloos jezelf zijn’, met als ondertitel ‘Ben jij bereid JA te zeggen tegen dit moment?’

www.verahelleman.nl