Bezinning en reflectie

Bezinning en reflectie.

Bezinning en reflectie  

 

Een betere manier om tot rust en tot jezelf te komen dan wandelen is er niet. Dat is mijn persoonlijke ervaring. Ik ben een enthousiaste wandelaar. Niet om ze snel mogelijk van a naar b te komen, maar om onderweg te zijn. Om te verstillen, tot mezelf te komen, nieuwe inspiratie op te doen.

 

Wandelen is voor mij een belangrijk deel van ons leven. Elke zondag gaan Marjo en ik de hele dag op stap, weer of geen weer. Onze vakanties zijn altijd wandelvakanties, meestal met de tent. En onze honden Ziggy en Tommie, hele lieve golden retrievers, zorgen ervoor dat we elke dag een paar keer de benen mogen strekken.
Graag nemen ik je mee op een van mijn wandelactiviteiten. 

 

Piet Ballemans 

 

Bezinnings- en wandelactiviteiten 

  • Wandelcoaching. Individuele coaching, al wandelend in de natuur.

  • Loop jezelf tegemoet. Met een groepje gelijkgestemden een dag bezinnen en wandelen.

  • Stiltemeditatie (Stadsverlichting). 


Wil je aanmelden of meer informatie?

Vul dan dit formulier in »

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]