Bedding voor bezinning

Bedding voor bezinning

Een individuele retraite.

 

Weet je niet meer weet wat je wilt?
Hou je al veel te lang alle ballen in de lucht?
Voel je je moe of opgebrand?

 

Verlang je naar . . .

 • Rust en tijd te nemen voor jezelf.
 • Even afstand te nemen van je dagelijkse leven.
 • Tijd te hebben om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is.
 • Een inspirerende plek om tot rust te komen; om op adem te komen.
 • Deskundige en betrokken begeleiding.
 • Samen te wandelen, al lopend kijkend, vertraagd en verstilt.

. . . dan bied ik je wat je nodig hebt!

Ik nodig je van harte uit bij mij thuis. Ik stel mezelf en mijn ruimte beschikbaar voor mensen als jij, die rust, ruimte, bezinning en stilte zoeken. Ook voor mijn partner Piet en onze honden Ziggy en Tommie ben je meer dan welkom!

Je laat de boel even helemaal achter je. Je neemt de tijd om niets te hoeven. Je hebt alle tijd en ruimte om stil te staan wat echt belangrijk voor je is. Je hebt de mogelijkheid om opgeslagen verdriet, boosheid en gevoelens van onmacht te verwerken, zodat je nieuwe levensvreugde en energie gaat ervaren. Je wordt weer rustig en helder in je lijf en je hoofd. Je hebt weer contact met jezelf en weet welke keuzes je wilt maken.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Drie dagen Bedding voor bezinning

 • Een all-inn verblijf van minimaal drie dagen of langer.
 • Alleen of met je partner, vriend, vriendin.
 • Je beschikt over een eigen kamer en kunt gebruik maken van onze tuin.
 • Een klankbord. Ik sta tot jouw beschikking.
 • Er is veel mogelijk en niets moet.
 • Je verblijf is afgestemd op jouw behoeften en wensen.
 • Je eet mee bij ons aan tafel, maar dat hoef niet. Je mag ook lekker op jezelf eten.
 • Mogelijkheden tot wandelen, fietsen, meditatie en rusten.

Na deze dagen kun je weer vertrouwen op je innerlijke kompas. Je hebt contact met je lichaam en je hebt geleerd te luisteren naar je lijf. Het gaat je veel beter af om keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je bent meer in balans en bij jezelf. Je hebt nieuwe energie. Je ervaart ruimte en je hart is open naar jezelf en naar de mensen in je omgeving. Je kunt weer om je heen kijken en de schoonheid van de natuur beleven.

 

Meditatie, Bewust ademhalen, Lichaamswerk en Zelfonderzoek geven je inzichten, helderheid en ruimte. Ruimte om gedachten, overtuigingen en patronen anders te zien. Wij zijn niet onze gedachten. Gedachten zijn maar gedachten. Geloof niet elke gedachte . . . !

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je verblijf

Je verblijf is in ’s-Heerenberg. Midden in het Montferland, aan de rand van de Achterhoek. Een mooie, landelijke plek met vele mogelijkheden om te lopen in de natuur. Je beschikt over een mooie, grote, sfeervolle kamer met eigen ingang en terras. We maken gezamenlijk gebruik van de keuken, toilet en douche. Je kunt volop genieten van de grote tuin en de moestuin.

 

20160501_153130_resized

Mijn ondersteuning

De periode dat je bij mij verblijft ben ik betrokken op jou. Ik ben een vrouw van thuis. Mijn huis, tuin en de omgeving is mijn leefgebied. Hierin vind ik veel voldoening. Ik ben een buitenmens; ik ben erg graag buiten. Lopend met de honden; met mijn handen in de aarde in de moestuin; knippend of zaaiend in de tuin. Inspiratie haal ik uit de kracht van de natuur. Ik verwonder me telkens opnieuw over de natuur. Steeds weer weten zaadjes te ontkiemen . . .

 

Mijn jarenlange ervaring als lichaamsgerichte psychotherapeut zorgen ervoor dat ik vanuit respect en zonder oordeel mensen begeleid. Wij mensen kunnen alleen groeien in onze persoonlijkheid vanuit mildheid en liefde naar onszelf. Bewustwording gaat via het waarnemen in ons lichaam. Daarvoor is het belangrijk dat het lichaam beschikbaar is voor het voelen. Ik help mensen met het weer contact maken met wie ze in essentie zijn.

 

Ik probeer mijn leven te leiden vanuit mijn innerlijke beweging. Door contact te houden met mezelf. Door te geven wat ik te geven heb. Vanuit rust en ruimte. Steeds voelen wat er is . . . in mij . . . en om mij heen. Ik probeer niet meer te leven vanuit moeten en druk of angst, maar vanuit mijn innerlijk kompas.

 

Mijn thuis

Mijn partner Piet en ik wonen sinds vijf jaar in het Montferland. We zijn vanuit Amersfoort gekomen omdat we ruimte, rust, bezieling en stilte zochten. We zijn beide buitenmensen. Piet heeft het huis zelf verbouwd en tot een heel prettig leefhuis gemaakt met veel licht en ruimte.

 

Met de Bedding voor bezinning zet ik weer een stap om mijn plaatje van toen te realiseren: een mooie thuisplek  maken waar wij en andere mensen tot zichzelf kunnen komen.

Data en kosten

Het minimale verblijf is drie dagen met twee overnachtingen, met op maat afgesproken ondersteuning door mij en met inbegrip van alle maaltijden.

De data worden in overleg vastgesteld. Je kunt zowel door de weeks of in het weekend je bezinningsdagen plannen.

De kosten bedragen € 495,- all-in.

 

Ook voor stellen

Stellen zijn ook van harte welkom om deze bezinningsdagen te volgen. De gastenkamer beschikt over een tweepersoonsbed.

 

Klik hier voor beschikbaarheid. »

Beschikbaarheid Bedding voor bezinning

 • M
 • D
 • W
 • D
 • V
 • Z
 • Z
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
1
1548979200
1
1
nl
1
1

Vrij

Bezet

WP Booking System: Invalid form ID.